Menü Bezárás
Tudj meg többet...

Tudj meg többet…

Rövid magyarázat az applikáció létrejöttéről, illetve annak céljáról.


Évekkel ezelőtt megfogalmazódott az ötlet, hogy kéne csinálni egy olyan web alapú applikációt, amivel kicsit könnyebbé tehetjük a bevásárlásokat.

Hosszas gondolkozás, technológiák megismerése és felkutatása alapján 2020 végére összeállt az ötlet, hogy milyen alapokkal rendelkezzen az applikáció.

A cél a könnyen kezelhetőség, illetve a biztonság volt.

Bizony a biztonság. A legtöbb hasonló projekt pont a biztonságnál, azon belül is az adatkezelésnél, adatvédelemnél hasal el.

Persze nem ördögtől való dolog, hogy az ember felhőben tárolja az adatait, de 2021-re azért a felhasználók nagy része eljutott oda, hogy a biztonság fontos lett számára. Meg persze a szigorodó jogszabályi környezet is abba az irányba terelte a projektet, hogy a fontosabb adatok kezelését a felhasználó kontrollálhassa.

Mire jó a Bevásárlólistám app használata?

Egy előre elkészített listával minden tervezhetőbbé válik. A költekezés is tudatosabb, ha az ember előre leírja, hogy mire mennyit szán. Nem utolsó sorban, saját maga számára(!) nyomon követhető, hogy mikor mennyit költött.

Sőt akár receptek összeállítására is jó. Elég csak a termékeket (ez esetben összetevőket) megfelelő sorrendbe állítani és a megjegyzés rovatba beleírni a kívánt paramétereket.

Hogyan tovább?

Az app jelenleg csak online használható, de kedvező fogadtatás esetén lesz Androidos verzió is.

Lesznek plusz funkciók?

Lesznek! Vannak saját ötletek is, illetve várjuk a felhasználók véleményét is, hogy mikre lenne még szükség. Az alap koncepció az az, hogy az Androidos verzióban lesznek majd a nagy újdonságok, de nincs kizárva, hogy a sima webes felület ezeket ne kapja meg valamilyen formában.

Mibe kerül a használat?

A jelenlegi verzió ingyenes, illetve az is a tervek között szerepel, hogy hosszú távon legyen ingyenes verziója az appnak.

Reméljük, hogy ezzel a rövid kis tájékoztatóval felkeltettük az érdeklődésedet.

Az APPOT ERRE TALÁLOD.

Az ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓT MEG ITT TALÁLOD.